15. července 2022

Kandidátní listinu jsme podali tento týden, a tak naší účasti u voleb už nic nebrání. Těšíme se, že se u nich, ale i před nimi společně potkáme a děkujeme za přízeň všem, kteří naši koalici drží palce.

Kompletní kandidátní listinu naleznete na samostatné stránce.

Komunální volby se konají 23. a 24. září 2022.

Týden na hranicích: V krizi se rozostřují majetkové rozdíly, bomby nad hlavou nechtějí ani bohatí, ani chudí.

Michaela Beránková je Pirátkou z Prahy 13, na Magistrátu pracuje jako asistentka zastupitele Tomáše Murňáka. V březnu však na několik dní vyměnila své oblíbené šaty za reflexní vestu a vydala se pomáhat uprchlíkům k ukrajinské hranici. Ve Vyšném Nemeckém a později Michalovcích strávila dohromady týden. Co tam dělala a viděla?